Φαρμακείο Μενεξιάδη Νεοκλή ΒιτρίναΦαρμακείο Μενεξιάδη Νεοκλή Βιτρίνα

Μενεξιάδης Νεοκλής-ΦαρμακοποιόςΜενεξιάδης Νεοκλής-ΦαρμακοποιόςΤο φαρμακείο Μενεξιάδη Νεοκλή ιδρύθηκε το 1984, στην περιοχή της Κυψέλης.Ο φαρμακοποιός Μενεξιάδης Νεοκλής γεννήθηκε στο Περιστέρι από Μικρασιάτες γονείς και είναι μέλος μιας πολύτεκνης οικογένειας. 

Μεγαλώνοντας σε τέτοιο περιβάλλον έμαθε από πολύ μικρός, ότι όλοι πρέπει να προσφέρουν και να βοηθούν. Η αγάπη για την προσφορά σιγά σιγά μεγάλωσε και έγινε ανάγκη και τρόπος ζωής.

Η σκέψη του να γίνει φαρμακοποιός δεν ήταν τυχαία αλλά μια συνειδητή απόφαση που πάρθηκε στα 19 του χρόνια μετά από μια οικογενειακή απώλεια που σημάδεψε την ζωή του. Οι αντιξοότητες πολλές αφού πίσω του δεν υπήρχαν περγαμηνές από γονείς ή συγγενείς φαρμακοποιούς αλλά η επιθυμία για πρόσφορα στον άνθρωπο που πάσχει τον οδήγησε να γίνει φαρμακοποιός.

Σπούδασε την φαρμακευτική επιστήμη στην Γένοβα όπου και απέκτησε το πτυχίο του φαρμακοποιού το 1980. Την άδεια εξασκήσεως του επαγγέλματος του φαρμακοποιού την απέχτησε στην Αθήνα το 1981. Το όνειρο ζωής έγινε πραγματικότητα ανοίγοντας φαρμακείο στην Κυψέλη. Έτσι η εσωτερική ανάγκη για προσφορά υλοποιήθηκε, απασχολούμενος με το επάγγελμα του φαρμακοποιού. Από τότε μέχρι σήμερα στέκεται με υπευθυνότητα συνέπεια κατανόηση και αίσθημα ευθύνης δίπλα στον συνάνθρωπο βοηθώντας τον με τις φαρμακευτικές του γνώσεις. Είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη βιολόγο και ένα γιο φαρμακοποιό, οι οποίοι θα συνεχίσουν το έργο του.

 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε.

Φαρμακείο Μενεξιάδη Νεοκλή στην Κυψέλη

Συνδεθείτε μαζί μας